Uudet jutut päivitetään sivun yläreunaan.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot mhmkmx1959@gmail.com

Osallistumismaksu 50 e/hlö, sisältää useita valmennuksia kesän aikana. Käytössä myös ePassi ja Smartum liikuntaedut.

_____________________________________________________________________________________________________________________

Endurokoulutus 16.9

Syksy saapuu ja ajokelit sen kuin paranevat! Endurokoulutus järjestetään 16.9 klo 10 alkaen Mikkelin puolella. Otetaan mukaan 125 cc ja ylöspäin isopyöräinen kalusto. Kouluttajina toimii SE-Teamin osaava porukka. Tarkemmat tiedot mhmkmx1959@gmail.com.

_____________________________________________________________________________________________________________________

JPV crossikoulu 27-28.5

Startataan kesä vauhdikkaasti Vehviläisen Jussin opissa ensi viikonloppuna!

Tulevana viikonloppuna kesän VTT-ajokoulu starttaa toden teolla ja siten radat varattu kurssilaisille lauantaina klo 12-20 sekä sunnuntaina koko päivän. Sunnuntai on helluntaipyhä, joten senkin puoleen vain kurssilaisilla on ajolupa.
Lauantaina osallistujat ajovarusteet päällä valmiina klo 12 ja koko päivä klo 20 asti on ajoa luvassa, joten varatkaa evästä mukaan!
Sunnuntaina jatkamme aamusta noin klo 10 ja päivä päättyy klo 17. Ohjelmaa tarkennetaan tarvittaessa lauantaina.
Alkaa olla viimeiset hetket ilmoittautua mukaan! Rohkeasti vain vaikka omat taidot epäilyttäisikin. Ihan jokaiselle tulee tason mukaista harjoittelua.

_____________________________________________________________________________________________________________________

Vauhtia, taitoa ja turvallisuutta!

”Ajelutoiminnan” tueksi ja laajentamiseksi on kehitetty ensi kesäkauden kestävä projekti, jolla pyrittäisiin toimintaa kehittämään, saamaan mukaan uusia kuljettajia sekä aktivoida ihmisiä myös laajemmin moottorikerhon toimintaan mukaan.

Positiivisten kokemusten pohjalta päädyimme luomaan tämän projektin. Toimintaa tullaan kehittämään harrastajien ehdoilla. Suunnitelma on kevään omatoimisen ”ruosteenpoiston” jälkeen ottaa projektiin mukaan lähteneet kuljettajat yhteen ja ammattikouluttajan oppiin. Tällöin yhdessä kartoitamme lähtötason, katsomme vahvuudet ja heikkoudet, sekä luomme henkilökohtaisen kehityssuunnitelman. Koulutuksissa keskitytään niin ajotekniikkaan, eri lajeihin kun myös turvallisuuteen.

Viikkotasolla harjoituksia tullaan tekemään pääsääntöisesti omatoimisesti, mutta porukalla. Joitain ”jokereita” tulemme myös ottamaan mukaan ja harjoittelu koitetaan pitää mahdollisimman monipuolisena. Joka viikko ei tule olemaan ohjattua harjoitusta, vaan välillä kerrataan asioita myös omatoimisesti ja pyritään siten saamaan rutiini aikaan ja ajatusta myös omatoimiseen ajamiseen. Yksin ajaessa voi esimerkiksi keskittyä osa-alueisiin, joissa itse tuntee tarvitsevansa eniten harjoitusta. Yhdessä tekemällä pyrimme säännöllisempään ja tehokkaampaan tekemiseen mitä yksin. Usein toinen näkee virheet helpommin mitä itse, ja ehkä porukassa on enemmän motivaatiotakin haastaa itseään tai ylipäänsä lähteä liikkeelle.

Haluamme myös rohkaista harrastajia kysymään aktiivisemmin apuja ja neuvoja – liittyisi nämä sitten ajoharjoitteluun, pyörän tekniikkaan, ajovarusteisiin tai vaikka ensimmäiseen kilpailuun ilmoittautumiseen.

Otamme mielellämme vastaan myös toiveita – kesä on vielä edessä ja ehdimme varmasti tehdä paljon!

Rock´n roll, nähdään radalla!

t: MX-tiimi